Харків'яни рятуються від обстрілів у метро: рух поїздів зупинено (ФОТО)

Сотні городян зі своїми найнеобхіднішими речами перебралися в підземку, щоб сховатися від обстрілу

У Харкові тимчасово зупинено роботу метро. Про це повідомляє РЕДПОСТ, посилаючись на пресслужбу Харківського метрополітену.

За словами джерела, зараз підземка – це укриття для городян. Щоб була можливість розмістити якнайбільше людей, використовують поїзди в метро, які на невизначений час були зупинені. На цей момент, як передають у соціальних мережах, у метро зібралася велика кількість людей.

picture

Фото - Telegram-канал "Труха"

Фото зроблено на станції метро "23 серпня". Сотні городян зі своїми найнеобхіднішими речами перебралися в підземку, щоб сховатися від обстрілу. Як передає джерело, коли знову запрацює метро – невідомо. Про це у пресслужбі метрополітену оголосять додатково.

Читайте також:

• Вранці 24 лютого в Харкові та області почалися обстріли. Городяни чули вибухи та постріли. Через деякий час частина місцевих жителів залишилася без води, опалення та інтернету. Також сьогодні на заправках та у банкоматів збираються величезні черги людей. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• З самого ранку харків'яни почали масово скуповувати продукти у міських супермаркетах. У соціальних мережах повідомляють, що черги біля деяких магазинів вишиковувалися навіть на вулицях. Містяни терміново купують найнеобхідніші харчові продукти, а також воду у великій кількості.

• У Держприкордонслужбі України повідомили про те, що російська військова техніка перейшла державний кордон у Харківській області. Обстрілу зазнали більшість прикордонних підрозділів та прикордонні наряди Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей. В результаті ряд військовослужбовців дістав поранення.

 Також харків'янам повідомили, що робити у разі отримання сигналу тривоги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися