Мер Ігор Терехов розповів про обстановку у місті

Ситуація у Харкові станом на 25 лютого

Мер Харкова Ігор Терехов записав відеозвернення до місцевих жителів та розповів про те, що зараз відбувається у місті. Відео було опубліковано на офіційній сторінці мера у соціальній мережі.

Терехов розпочав свою промову з того, що з сьогоднішнього дня у роботі громадського транспорту відбулися деякі зміни. Рух транспорту було скорочено у зв'язку з обстрілами, які зараз відбуваються у місті.

Далі мер закликав усіх жителів міста негайно спуститися на станції метрополітену, які зараз служать для городян як укриття під час обстрілів та вибухів. Хто не має можливості, того міський голова просить спуститися в укриття (підвали) або пройти в бомбосховища. Ознайомитись з повним списком укриттів та бомбосховищ можна тут.

Щодо роботи теплових мереж, вчора було розбито дві станції. Наразі роботу однієї з них відновлено. Друга станція перемикатиметься. Незабаром будинки, в яких зникло опалення, його знову включать.

Супермаркети на сьогоднішній день продовжують працювати та мають достатню кількість продуктів. Проте зараз є складність із людьми, які працюють касирами, оскільки багато хто приїжджає з області і зараз у них немає можливості дістатися роботи.

Щоб забезпечити городян хлібом, Терехов звернувся до власника мережі "Кулиничі" та домовився про те, щоб хліб продовжували доставляти та випікати у великій кількості.

Також мер зазначив, що вчора користувачі "Тріолан" мали проблеми з інтернетом. Проте на сьогоднішній день мережу відновлено.

Читайте також:

• Вранці 24 лютого в Харкові та області почалися обстріли. Городяни чули вибухи та постріли. Через деякий час частина місцевих жителів залишилася без води, опалення та інтернету. Також сьогодні на заправках та у банкоматів збираються величезні черги людей. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• З самого ранку харків'яни почали масово скуповувати продукти у міських супермаркетах. У соціальних мережах повідомляють, що черги біля деяких магазинів вишиковувалися навіть на вулицях. Містяни терміново купують найнеобхідніші харчові продукти, а також воду у великій кількості.

• У Держприкордонслужбі України повідомили про те, що російська військова техніка перейшла державний кордон у Харківській області. Обстрілу зазнали більшість прикордонних підрозділів та прикордонні наряди Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей. В результаті ряд військовослужбовців дістав поранення.

 Також харків'янам повідомили, що робити у разі отримання сигналу тривоги.



Джерело: https://t.me/ihor_terekhov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися