Популярний супермаркет відновлює роботу частини магазинів у Харкові

У Харкові додатково відкрили 8 магазинів торгової мережі «АТБ»

Компанія "АТБ-маркет" відновлює діяльність частини магазинів у місті Харків, Київ, а також у Київській області. Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії у Facebook.

Так, у Харкові додатково відкрили 8 магазинів торгової мережі "АТБ". Загальна кількість магазинів у місті на сьогодні складає 45 торгових об'єктів.

У Києві додатково відкрито 11 магазинів, а у містах Бориспіль, Яготин, с. Софіївська Борщагівка, що в області – 10 магазинів.

У пресслужбі компанії зазначили, що під час війни магазини працюють у посиленому режимі. Графік їх роботи коригується відповідно до регіону та місця розташування, а також з урахуванням загострення бойових дій та часу комендантської години.

Ознайомитися з адресами магазинів, що діють, і з графіком їх роботи ви можете тут. Інформація про роботу магазинів оновлюється щоденно.

Читайте також:

• На Харківщині російські окупанти розстріляли мирного жителя прямо в його гаражі. Потім загарбники вкрали гроші та авто загиблого та втекли з місця події.

• У Харківській області військовослужбовці ЗС РФ обстріляли житловий масив. Внаслідок обстрілу загинула жінка. Вона закрила тілом свою 4-річну дочку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися