Пункти видачі гуманітарної допомоги у Харкові змінилися: де її отримати

Пункти видачі гуманітарки розташовані у відділеннях "Укрпошти" та "Нової пошти"

У Харкові продовжують надавати гуманітарну допомогу городянам. Проте адреси пунктів видачі трохи змінились. Про це повідомляє Харківська обласна військова адміністрація.

Гуманітарна допомога доставляється до пунктів видачі "Нової пошти" та "Укрпошти", де потім харків'яни можуть її отримати. Зверніть увагу, що у списку пунктів видачі відбулися зміни. Нижче будуть опубліковані адреси, за якими можна отримати гуманітарну допомогу.

У пунктах видачі на "Новій пошті" гуманітарну допомогу можна отримати з 9.00 до 13.00, а в пунктах видачі на "Укрпошті" - до 15.00.

Адреси пунктів видачі у відділеннях "Укрпошти":

ХОВА

Адреси пунктів видачі у відділеннях "Нової пошти":

ХОВА

Зазначимо, що 4 квітня Харків одержав чергову партію гуманітарної допомоги. Вантаж складається з продуктів, медикаментів, одягу, взуття, карематів та генераторів. Загалом було отримано п'ять тонн гуманітарки.

Читайте також:

• Мер Харкова Ігор Терехов розповів, що має обов'язково змінитись у місті після закінчення війни.

• Харків'ян попередили про шахраїв, які нібито ведуть збір коштів на допомогу тваринам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• На Харківщині розстріляли людей та спалили їх у машині. Злочинці спробували приховати сліди злочину та видати смерть своїх жертв за смерть внаслідок ворожого обстрілу. Один із підозрюваних у цьому страшному злочині затриманий. Ще п'ятеро його спільників зараз ховаються на території, що тимчасово окупована російськими загарбниками. У поліції опублікували відео із затримання одного зі зловмисників.

• На Харківщині зникли волонтери, які доставляли гуманітарну допомогу. Троє чоловіків не виходять на зв'язок із 3 квітня. Саме того дня вони вирушили до Балаклії відвозити гуманітарку.



пелагея

7 квітня 2022, 18:05

Если два пенсионера один инвалид не могут выйти как получить гуманитарную помощь Не было ни одной

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися