Де у Харкові отримати соціальні виплати: подробиці

Громадяни, які не встигли отримати свої виплати за березень через переказ, мають можливість зробити це протягом двох місяців з моменту зарахування

Українці, які переїхали або не мають поряд працюючого відділення "Укрпошти", можуть отримати всі соціальні виплати в "Ощадбанку" незалежно від місця реєстрації та проживання. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

У Департаменті соціальної політики зазначили, що якщо раніше громадянин отримував соціальні виплати та допомогу через Укрпошту, сьогодні немає можливості перевести їх до банку, оскільки управління соціального захисту населення тимчасово не працюють.

За інформацією Міністерства соціальної політики України, таким громадянам Ощадбанк здійснюватиме грошовий переказ через міжнародну платіжну систему MY TRANSFER (МАЙ ТРАНСФЕР).

Щоб отримати грошовий переказ, достатньо звернутися з паспортом та довідкою з номером РНОКПП (картою платника податків) до будь-якого відділення "Ощадбанку" на території України.

Крім того, у Департаменті зазначили, що Ощадбанк здійснить грошовий переказ через міжнародну платіжну систему MY TRANSFER (МАЙ ТРАНСФЕР). Для отримання грошового переказу достатньо звернутися з паспортом та довідкою з номером РНОКПП (картою платника податків) до будь-якого відділення "Ощадбанку" на території України.

У разі, якщо одержувач не звернеться за переказом протягом двох місяців, усі належні суми будуть йому виплачені у наступних виплатних періодах.

Громадянам, які раніше отримували виплати через банки, слід очікувати на отримання коштів через свій банк.

Також у міськраді опублікували список працюючих відділень "Ощадбанку".

Читайте також:

• Мер Харкова Ігор Терехов розповів, що має обов'язково змінитись у місті після закінчення війни. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

• Харків'ян попередили про шахраїв, які нібито ведуть збір коштів на допомогу тваринам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• З початку війни в Харківській області безвісти зникли кілька людей. Рідні та близькі зниклих опублікували в Мережі їхні фото та орієнтування. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Ситуація у Харківській області на 8 квітня. У Генштабі розповіли, що робить ворог.

• У селі на Харківщині виявили трупи мирних громадян, яких перед смертю катували та потім спалили російські окупанти.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися