Вихованці з Екопарку переїхали до Харківського зоопарку (ФОТО)

Врятовані тварини вже облаштовуються та отримують необхідну допомогу

Харківський зоопарк прийняв частину тварин з Екопарку, що знаходиться на лінії вогню. Вольєри частини евакуйованих тварин було зруйновано внаслідок обстрілу в Екопарку. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

До зоосаду переправили двох левів, трьох тигрів та трьох ягуарів. Як повідомила заступник директора Харківського зоопарку Карина Детюк, врятовані тварини вже облаштовуються та отримують необхідну допомогу.

picture

"Вони приходять до тями від пережитого стресу, отримують належну ветеринарну допомогу та харчування", - зазначила Детюк.

picture

Нагадаємо, що через обстріл в Екопарках загинули деякі тварини, а також було зруйновано велику кількість вольєрів. Власник Екопарку Олександр Фельдман у квітні повідомив, що Екопарку більше немає, він зруйнований. Тварин продовжують евакуювати.

Раніше міський зоосад прийняв з Екопарку велику групу людиноподібних мавп - чотирьох орангутангів та десять шимпанзе.

Читайте також:

• У харківському екопарку внаслідок попадання снаряда знову загинули тварини. Власник екопарку повідомив, що тварини намагаються терміново евакуювати, однак зробити це складно, оскільки сам екопарк знаходиться на лінії вогню. Вирішили частину тварин перевезти додому до директора Олександра Фельдмана.

• У Фельдман Екопарку під мінометним та автоматним вогнем загинули двоє людей, які прийшли раз на три дні нагодувати тварин. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Власник харківського екопарку Олександр Фельдман розповів, що тварини помирають не лише від обстрілів, а й через сильний стрес, який вони переживають з початку війни. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.

• З Екопарку було вивезено чотири орангутанги - Вася, Кузя, Мессі та Поночка, а також дев'ять шимпанзе. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися