Прийшли погодувати тварин: у харківському екопарку було вбито двох людей

Двоє людей загинули під мінометним та автоматним вогнем

На території харківського Фельдмана ЕкоПарку було вбито двох людей, які прийшли погодувати тварин. Про це на своїй офіційній сторінці повідомив директор екопарку Олександр Фельдман.

За словами Олександра, трагедія сталася вчора, 7 березня. Двоє людей прорвалися на його територію, щоб перший раз за три дні нагодувати тварин. Вони загинули під мінометним та автоматним вогнем.

"Це неможливо описати словами... Вічна пам'ять загиблим, найглибші співчуття їхнім рідним та близьким. Окупанти обов'язково заплатять за цей злочин!", - сказав Фельдман.

Також директор екопарку зазначив, що зараз робиться все можливе, щоб врятувати тварин, що залишаються в Екопарку, і не наражати на небезпеку людей.

Читайте також:

Через обстріл загинули тварини у харківському екопарку. Крім того, в екопарку зруйновано деякі будівлі та вольєри. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області збитий ворожий винищувач. Його вдалося збити військовослужбовцеві термінової служби Національної гвардії України. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Чугуєв зазнав обстрілів з боку ворожих військ. Внаслідок події загинула росіянка, яка проживала в Україні останні десять років. Також є поранені, у тому числі дитина.

Мер Харкова Ігор Терехов провів телефонні переговори з мером Нью-Йорка Еріком Адамсом. Харківський градоначальник розповів своєму колезі про ситуацію, яка зараз відбувається у місті та про те, як зараз доводиться жити харків'янам.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію у місті та області станом на 8 березня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися