Гуманітарна допомога у Харкові: як і де отримати (КАРТА)

Видача гуманітарної допомоги здійснюється у відділеннях "Укрпошти" та Нової пошти"

У Харкові продовжується видача гуманітарної допомоги городянам. Щодня люди можуть прийти до пунктів видачі та отримати харчові продукти. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

Гуманітарну допомогу для городян розвозять відділеннями "Укрпошти" та "Нової пошти". Кожен харків'янин може прийти за вказаними адресами та отримати безкоштовні продукти та все необхідне. У ХОДА просять мешканців Харкова не створювати чергу біля пунктів видачі, оскільки це небезпечно.

Нижче буде опубліковано адреси, за якими можна отримати гуманітарну допомогу сьогодні, 14 квітня. У пунктах видачі на "Новій пошті" та "Укрпошті" гуманітарну допомогу можна отримати з 9:00 до 16:00. Нагадаємо, що раніше у різних пунктах був різний графік роботи, проте зараз час роботи єдиний – до 16:00.

picture


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував:

• Жителі Харкова гарантовано зможуть отримати продуктовий набір за програмою президента Володимира Зеленського. Для того, щоб його отримати, необхідно виконати просту умову. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

У Харкові на Центральному ринку торгували гуманітарною допомогою. Поліція виявила в одного із продавців консерви без необхідних документів.

У Харкові почала дешевшати популярна ягода. Експерти спостерігають загальне зниження цін на імпортну ягоду виробництва Польщі та Туреччини. Через окупацію Херсонської області сезон цієї ягоди почався пізніше, ніж зазвичай, що призвело до зниження цін.

У Харкові відновлює роботу найбільший ТРЦ, по якому окупанти раніше вдарили "Смерчем". Подробиці читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися