Нові правила: як на Харківщині продаватимуть алкоголь

Час продажу алкоголю продовжили

На Харківщині тепер продаватимуть алкоголь на кілька годин довше. Відповідні зміни до наказу були внесені головою Харківської обласної військової адміністрації Олегом Синєгегубовим, а також начальником Харківського військового гарнізону Сергієм Мельником.

Так, згідно з новими правилами, у магазинах Харківської області алкогольні напої продаватимуть не з 9:00 до 15:00, а з 9:00 до 18:00. Водночас для закладів громадського харчування нічого не змінилося. Продаж буде заборонено з 21:00 до 9:00.

Нагадаємо, що 17 травня 2022 року голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов підписав наказ про заборону на всій території Харківської області продажу алкогольних напоїв з 17 травня до кінця дії воєнного стану.

30 травня стало відомо, що Олег Синєгубов підписав розпорядження про дозвіл на продаж алкогольних напоїв на території Харківської області з обмеженнями у часі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок пригоди загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

У Харкові підприємці починають відкривати заклади та відновлювати економіку міста. На початку червня у місті вже налічувалося 166 робочих супермаркетів та 32 ринки. Також відкривається дедалі більше ресторанів, кафе, літніх майданчиків, салонів краси тощо.

 У Харкові відновлює роботу найбільший ТРЦ. У березні поточного року російські окупанти завдали удару по торгово-розважальному центру "Смерчем". За цей період ТРЦ відновили, і він частково почне працювати. Варто зазначити, що працюватимуть поки що не всі магазини. Подробиці читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися