Харківські ЦНАПи розширили перелік послуг: подробиці

Центр надання адміністративних послуг відновлює прийом документів на низку послуг

З 15 червня у Харкові Центр надання адміністративних послуг міста поновлює прийом документів на певні послуги. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

Як повідомили у ЦПАУ, до переліку входитимуть послуги у таких сферах:

- небезпечні речовини, відходи та викиди;

- лісне господарство;

- Мисливство.

За інформацією джерела, перелік адміністративних послуг розширено з 47 до 60. Ознайомитись з ним можна тут. Також зазначається, що записатися на прийом у ЦНАП можна через офіційний сайт, чат-бот або ж за телефоном: 0800-304-304 (безкоштовний-багатоланковий).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

 Мер Харкова Ігор Терехов розповів про те, як відбудовуватимуть місто. За його словами, у Харкові розбиратиме зруйновані будинки паралельно з будівництвом нових мікрорайонів. У будинках, які підлягають відновленню, будуть впроваджувати новітні енергозберігаючі технології.

 У Харкові відновлює роботу найбільший ТРЦ. У березні поточного року російські окупанти завдали удару по торгово-розважальному центру "Смерчем". За цей період ТРЦ відновили, і він частково почне працювати. Варто зазначити, що працюватимуть поки що не всі магазини. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 Жителі Харкова гарантовано зможуть отримати продуктовий набір за програмою президента Володимира Зеленського. Для того, щоб його отримати, необхідно виконати просту умову. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• З Харкова запустили приміські потяги. Розклад та подробиці дізнайтесь у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися