У роботі метро у Харкові відбулися зміни

Жителів міста попередили про тимчасові незручності

Сьогодні, 21 червня, на одній із дільниць буде тимчасово припинено рух поїздів. Про це повідомили у пресслужбі Харківського метрополітену.

Так, за інформацією джерела, зміни стосуються ділянки станції "Академіка Барабашова" до станції "Героїв праці". Станції на цій ділянці тимчасово припиняють обслуговування пасажирів.

У пресслужбі наголосили, що про відновлення руху поїздів буде повідомлено додатково.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• Стало відомо, чи харків'яни платитимуть за проїзд у громадському транспорті. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

Південна залізниця" АТ "Укрзалізниця" продовжує розширювати мережу руху приміських поїздів. Таким чином, з 17 червня з міста Харків було запущено дві нові електрички за двома новими маршрутами. Читайте докладніше про розклад електричок у матеріалі на нашому сайті.

• Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• З Харкова запустили приміські потяги. Розклад та подробиці дізнайтесь у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові відновлює роботу найбільший ТРЦ. У березні поточного року російські окупанти завдали удару по торгово-розважальному центру "Смерчем". За цей період ТРЦ відновили, і він частково почне працювати. Варто зазначити, що працюватимуть поки що не всі магазини. Подробиці читайте у нашому матеріалі на сайті "Коментарі".



Джерело: https://t.me/kh_metro/196
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися