"Це може бути небезпечно": до харків'ян, які отримують гуманітарну допомогу, звернулися у ХОВА

Жителям Харкова щоденно видають гуманітарну допомогу у пунктах видачі

У Харкові продовжують роздавати гуманітарну допомогу мешканцям міста. Отримати її можна безкоштовно у відділеннях пошти. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної військової адміністрації.

Гуманітарну допомогу для городян розвозять відділеннями "Укрпошти" та "Нової пошти". Кожен харків'янин може прийти за вказаними адресами та отримати безкоштовні продукти та все необхідне.

У Харківській військовій державній адміністрації звернулися до харків'ян із проханням не створювати черги біля пунктів видачі гуманітарної допомоги, оскільки це може бути небезпечним.

Нагадаємо, що 24 березня 2022 року російські військові обстріляли поштове відділення, де здійснювалось видання гуманітарної допомоги населенню. В результаті загинули 9 людей та ще 16 отримали різні травми.

Нижче буде опубліковано адреси, за якими можна отримати гуманітарну допомогу сьогодні, 21 червня. У пунктах видачі на "Новій пошті" та "Укрпошті" гуманітарну допомогу можна отримати з 9:00 до 16:00.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• Жителі Харкова гарантовано зможуть отримати продуктовий набір за програмою президента Володимира Зеленського. Для того, щоб його отримати, необхідно виконати просту умову. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• У Харкові на Центральному ринку торгували гуманітарною допомогою. Поліція виявила в одного із продавців консерви без необхідних документів.

• 21 червня у роботі харківського метро відбулися деякі зміни. Городян попередили, що на одній із ділянок тимчасово припинено рух поїздів. Подробиці читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися