Гуманітарна допомога у Харкові: як і де отримати (КАРТА)

Видача гуманітарної допомоги здійснюється у відділеннях "Укрпошти" та Нової пошти"

У Харкові продовжується видача гуманітарної допомоги городянам. Щодня люди можуть прийти до пунктів видачі та отримати харчові продукти. Про це повідомляється у Telegram-каналі Харківської обласної військової адміністрації.

Гуманітарну допомогу для городян розвозять відділеннями "Укрпошти" та "Нової пошти". Кожен харків'янин може прийти за вказаними адресами та отримати безкоштовні продукти та все необхідне. У ХОВА просять мешканців Харкова не створювати чергу біля пунктів видачі, оскільки це небезпечно.

Нижче буде опубліковано адреси, за якими можна отримати гуманітарну допомогу сьогодні, 22 червня. У пунктах видачі на "Новій пошті" та "Укрпошті" гуманітарну допомогу можна отримати з 9:00 до 16:00. Нагадаємо, що раніше у різних пунктах був різний графік роботи, проте зараз час роботи єдиний – до 16:00.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• Жителі Харкова гарантовано зможуть отримати продуктовий набір за програмою президента Володимира Зеленського. Для того, щоб його отримати, необхідно виконати просту умову. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Де зараз можна скористатися "Карткою харків'янина". Тепер городяни зможуть побачити в розділі "Партнери проекту" компанії та інтерактивну карту, що діють на цей момент.

• Мер Ігор Терехов повідомив, що ситуація у Харкові залишається напруженою, а також висловився з приводу евакуації людей у Харкові. Міський голова вважає, що харків'янам зараз потрібно зберігати спокій та пам'ятати, що наші війська захищають Харків.

У Харкові на Центральному ринку торгували гуманітарною допомогою. Поліція виявила в одного із продавців консерви без необхідних документів.




Светлана Пономареко 1955 г.р инв.2 гр.из дома не выхожу проблемы с позвоночником -

27 червня 2022, 18:41

Нуждаюсь в продуктовом наборе печенье батон сахар молочно-кислые продукты фрукты -по возможности.овощи есть.Нужны средства гигиены -шампунь .моющее для посуды .туал.бумага.Мед.препараты-трифас 10 мг -2 пл.анальгин -3 пласт.силибор в таблетках 1-2 пл.фенигидин -3-4 пл.липразид 20 -3 пл.корвалтаб -2 пл.гидозепам 0.05 -2 пл.гигиенические женские прокладки 20 шт по возможностями с крылышками.

Сергій

26 червня 2022, 21:55

Гуманітарна допомога (ХОВА)- лохотрон. зареєструвався 18 травня на чатботі. Ні смс, ні слуху ні духу. Навіть пункт видачі закрили на Академіка Павлова, 120. телефон не працює.

Ивченко Марина геннадиевна

23 червня 2022, 15:35

Харьков дворник харьковблагоустрий

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися