Гуманітарна допомога у Харкові: як і де отримати (КАРТА)

Видача гуманітарної допомоги здійснюється у відділеннях "Укрпошти" та Нової пошти"

Щодня мешканці міста Харків можуть отримати гуманітарну допомогу у пунктах видачі. Про це повідомляється у Telegram-каналі Харківської обласної військової адміністрації.

Гуманітарну допомогу для городян розвозять відділеннями "Укрпошти" та "Нової пошти". Кожен харків'янин може прийти за вказаними адресами та отримати безкоштовні продукти та все необхідне. У ХОВА просять мешканців Харкова не створювати чергу біля пунктів видачі, оскільки це небезпечно.

Нижче буде опубліковано адреси, за якими можна отримати гуманітарну допомогу сьогодні, 7 липня. У пунктах видачі на "Новій пошті" та "Укрпошті" гуманітарну допомогу можна отримати з 9:00 до 16:00.

picture

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Харків" інформувало:

 У Харкові 7 липня відбудеться планове відключення водопостачання у зв'язку з підготовкою мереж до осінньо-зимового періоду. Повний список адрес, за якими відключать воду, читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові після війни хочуть закупити 150 новеньких електроавтобусів. Війна дала зрозуміти меру Харкова Ігорю Терехову, що всі об'єкти критичної інфраструктури мають перебувати у комунальній власності міста. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Де зараз можна скористатися "Картою харків'янина". На сьогодні у місті свої філії вже відкрили 43 партнери "Карти харків'янина". Таким чином власники "X-card" можуть отримати дисконт у більш ніж 65 місцях продажу товарів та послуг. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

7 липня у Харкові та Харківській області очікується найспекотніший день за весь тиждень. Синоптики розповіли, на яку погоду варто очікувати харків'янам. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



виктор

22 вересня 2022, 08:06

как получить гуманитарную помощь

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися