Терехов прокоментував ранковий обстріл Харкова

Під обстріл потрапили люди, які стояли на зупинці громадського транспорту

Сьогодні російські окупанти завдали удару по Харкову. В результаті є жертви та постраждалі. Про це в ефірі цілодобового телемарафону повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

За словами міського голови, "приліт" був на зупинку громадського транспорту, де на той момент були люди. Цього разу військові Росії обстріляли місто з "Ураганів".

Внаслідок пригоди загинули троє людей - 13-річний хлопець, жінка та чоловік. Крім того, відомо, що 15-річна сестра загиблого підлітка отримала поранення. Всі ці люди стояли на зупинці та чекали на громадський транспорт.

Також Терехов повідомив, що обстріл стався у Київському районі міста. Що стосується будівель, мер зазначив, що було пошкоджено мечеть.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:


Російський окупант поскаржився родичці телефоном на невдачі РФ у війні. Так військовий розповів про те, що ЗСУ тотально знищує їхні війська під Харковом. Водночас співрозмовниця обурена тим, що українські військові обстрілюють військових РФ і зазначає, що на інших напрямках російська армія може здобути перемогу.

ЗСУ провели успішну спецоперацію в Харківській області та взяли в полон командира. У пресслужбі Головного управління розвідки опублікували відео із полоненим. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області війська РФ четвертий тиждень намагаються взяти село. Наполегливі спроби штурму цього села можуть свідчити про намір Росії наступати на Харків.




Алексей

23 липня 2022, 14:38

Гитлер-путин из за неудачи в блицкриг перешел на тотальный терроризм населения Украины.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися