У Харкові поховали народну артистку України (ФОТО)

Серце артистки перестало битися на 76-му році життя

Сьогодні у Харкові відбулася прощальна церемонія з народною артисткою України, колишнім ректором Харківського національного університету мистецтв ім. І. П. Котляревського та Почесним громадянином Тетяною Веркіною. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

Церемонія прощання відбулася в Академічному театрі музичної комедії. На ній був присутній мер міста Ігор Терехов, родичі, близькі, колеги, друзі та колишні учні Тетяни Веркіної. Зазначається, що жінка померла 4 липня. Її серце перестало битися на 76-му році життя. Поховали Тетяну Веркіну на міському цвинтарі №2.

picture

Для довідки: Тетяна Веркіна була піаністкою, співачкою, педагогом, громадським діячем, народною артисткою України, професором, а раніше – ректором Харківського національного університету мистецтв ім. І. П. Котляревського.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

У Харкові пішов із життя Пилипко (М'який) Володимир Іванович, актор Харківського академічного російського драматичного театру ім. А.С. Пушкіна. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Восени 2021 року померла відома актриса з Харкова. Її серце перестало битися на 75-му році життя. Жінку 11 листопада доправили до лікарні з вірусною пневмонією та миготливою аритмією. Вже за десять днів її не стало.

• У листопаді помер відомий харківський письменник, сценарист та дитина війни. За своє життя чоловік написав кілька книг та численні сценарії до телепередач та кінофільмів.

• 7 лютого У Харківській області помер 100-річний ветеран Другої світової війни. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися