У Харкові до жовтня перекрили ділянку дороги: подробиці

Жителів міста попередили про тимчасові незручності

Відсьогодні у Харкові практично на два місяці перекрили ділянку дороги у Салтівському районі. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

Так, з 8 серпня по 1 жовтня 2022 року рух транспортних засобів на вул. Весніна на ділянці від вул. Алчевських до вул. Пушкінська, буде заборонено. У Департаменті інфраструктури зазначили, що це пов'язано із необхідністю проведення ремонтних робіт.

Також у мерії розповіли, що об'їзд закритої ділянки здійснюватиметься прилеглими вулицями: Пушкінською, Ярославом Мудрим, Алчевською та Чернишевською.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• У Харкові після війни хочуть закупити 150 новеньких електроавтобусів. Війна дала зрозуміти меру Харкова Ігорю Терехову, що всі об'єкти критичної інфраструктури мають перебувати у комунальній власності міста. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• У липні в Харкові запустили два трамвайні маршрути - №27 та №28. Проте нові трамвайні маршрути працюватимуть у місті лише два місяці. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Як сьогодні виглядає зруйноване трамвайне депо у Харкові. Депо обстрілювали градами, мінометами та навіть авіабомбами. У перші кілька тижнів війни було отримано більшість ушкоджень. Однак обстріл тривав і пізніше. У Мережі опублікували фото. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися