Гуманітарна допомога у Харкові: де отримати продуктовий набір (КАРТА)

Видача гуманітарної допомоги здійснюється у відділеннях "Укрпошти" та Нової пошти"

У Харкові продовжують видавати городянам продуктові набори. Із серпня правила видачі гуманітарної допомоги дещо змінилися. Наразі пункти видачі працюють не щодня, а тричі на тиждень. У прес-службі Харківської обласної військової адміністрації розповіли, як і де харків'яни можуть здобути гуманітарку 11 серпня.

Із серпня мешканцям Харкова почали видавати виключно комплексні продуктові набори. Вони були розроблені із волонтерами у Харківській області. Ці набори дають змогу забезпечити громадянам усім необхідним.

Продуктові набори будуть роздавати у пунктах видачі, які регіональний гуманітарний штаб забезпечили спільно з "Новою поштою" та "Укрпоштою". Отримати їх можна лише у певні дні – вівторок, четвер та суботу. Працюють пункти видачі з 9:00 до 16:00.

У новий продуктовий набір входить: олія, 4 порції м'ясної консерви, рибна консерва, кава або чай. До чаю додають печиво, хлібці чи сухарики. Також є макарони, манка, рис, пшоно, молоко, овочева консерва, цукор та борошно.

Де можна отримати гуманітарну допомогу у Харкові 11 серпня:

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу.

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Фахівці з'ясували, яка вода у Харкові та Харківській області не відповідає нормам та яку воду небезпечно вживати. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Де зараз можна скористатися "Картою харків'янина". До серпня свої філії відкрили вже понад 40 партнерів харківського проекту. Докладніше про це читайте у матеріалі.



Вадим

23 березня 2023, 14:58

Здравствуйте можно получить гуманитарную помощь?у меня 3группа ,жена пенсионер,внучка 2.5 года и дочка вдова.

Владимир

28 серпня 2022, 13:23

Ми пенсіонери,жінка інвалід,проживаемо в Новобаварському районі,Григорівське шосе 53-47,хотіли б отримати гумунітарну продуктову допомогу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися