У поліції Харкова прокоментували інформацію щодо мобілізації жінок

Правоохоронці намагаються не реагувати на такі провокації.

У різних у Telegram-каналах почала поширюватися інформація про нібито мобілізацію жінок з Харкова до лав Збройних сил України. Цей фейк запустили російські окупанти. Про це в ефірі цілодобового телемарафону повідомив начальник ГУНП у Харківській області Володимир Тимошко.

За його словами, у Мережі вже з'являлися фотографії "повісток", які нібито надсилали харків'янкам. А причина "мобілізації", як повідомляють окупанти, полягає в тому, що "чоловіків у місті не залишилося". Проте Тимошко зазначив, що у поліції на ці безглузді чутки не реагують.

"Ми на ці провокації не реагуємо. Ми чули про це. Вже багато мемів із цього приводу", - сказав Тимошко.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Російські окупанти обстріляли Новобаварський район Харкова з РСЗВ "Смерч". Уламки ракет виявили на кількох вулицях. У поліції показали світлини наслідків обстрілу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Відомий український співак прокоментував обстріл Саржиного Яру. За його словами, таке місце як Саржин Яр має для нього особливе значення та пам'ять, тому йому дуже боляче читати про обстріл цього парку.

• Мер Харків Ігор Терехов звернувся до городян з проханням бути обережнішими у зонах відпочинку. Міський голова зазначив, що 30 серпня був "приліт" Саржиним Яром. Внаслідок обстрілу з боку окупантів є одна жертва. У зв'язку з цим Терехов закликає городян бути обережнішими у таких місцях. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Генерал Маломуж розповів, чому ворог зосередився на Харкові. На його думку, на прикладі цього міста російські військові показують, що можуть бити й по інших містах, включаючи столицю України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися