На Харківщині дітям видаватимуть гуманітарку: час та місце

Продуктові набори видаватимуться на дітей віком від 6 до 16 років

У п'ятницю та суботу у селищі міського типу Панютине, що у Лозівському районі Харківської області, дітям видаватимуть гуманітарну допомогу. Про це повідомляє пресслужба Лозівської міської ради.

За інформацією джерела, одержати продуктові набори можна на дітей віком від 6 до 16 років (включно). Пункт видачі буде організовано у приміщенні заводського спортивного залу, що розташоване на вулиці Заводській.

Видаватиму гуманітарну допомогу на дітей протягом двох днів – 2 та 3 вересня. Місцеві жителі можуть звернутися за отримання набору з 10:00 до 19:00 у п'ятницю та з 12:00 до 19:00 у суботу.

Видачу здійснює волонтерський штаб "Разом нас багато" за сприяння штабу "Добра Дія", підтримки БФ "Волонтерська сотня" та БФ Team4UA та партнерів із Франції.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Харків'ян запрошують на дивний перегляд фільмів. За словами організаторів, "кінозал" буде розрахований приблизно на 80-90 осіб. З собою глядачі можуть приносити пледи, ковдри, стільці, а також їжу та напої. Вхід безкоштовний.

• Синоптики розповіли, яку погоду варто очікувати мешканцям Харкова та Харківської області у вересні. Максимально спекотний день очікується 9 вересня. Температура повітря вдень підніметься до 29 градусів. Найхолодніші дні – 16,17 та 29 вересня. Стовпчики термометрів впадуть до +11 градусів вдень.

• Стало відомо, в яких сферах діяльності зросла зарплата. У Харківському обласному центрі зайнятості повідомляється, що середня заробітна платня зросла за останній рік на 10%.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися