Як у Харкові будуть відновлювати житло

У Харкові планують будувати житло за допомогою 3D-технологій.

Відновлювати зруйновані в Харкові ворогом будівлі планують у тому числі з використанням 3D-технологій. Про це Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив в інтерв'ю проєкту "Вісті. Тема дня", інформують "Коментарі. Харків".

"Зараз проводжу перемовини щодо використання 3D-принтерів у галузі будівництва. Маю надію, що вони будуть успішними, і ми почнемо над цим працювати", - повідомив очільник міста. 

Також він зауважив, що, попри близьку відстань до кордону з рф, Харків одним із перших почав роботи з відновлення пошкоджених будівель. Зокрема, торік відбудували близько 200 багатоповерхівок.

"Жодне з міст не набрало таких темпів відновлення, як Харків. Ми робили це на свій страх і ризик, щоб люди бачили, що український Харків відновлюється. І зараз ми продовжуємо це робити", - зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як харків’яни оплачують комунальні послуги та чи зможуть "триматися на плаву" тепломережі

У КП "Харківські теплові мережі" розповіли, завдяки чому підприємство працює

Важкий опалювальний сезон –  велика ремонтна кампанія. В планах КП "Харківські теплові мережі" – 7 великих об’єктів, 220 кілометрів мереж, 21 ЦТП, 20 теплових камер, 14 мобільних котелень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Такий обсяг робіт несе величезне фінансове навантаження як на саме підприємство, так і на міський бюджет.

Ігор Терехов розповів, куди ховатися у Харкові під час тривоги

Під час сигналу повітряної тривоги харків’яни можуть безперешкодно заходити до всіх укриттів. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов. Він зазначив, що через близькість Харкова до кордону з рф питання роботи укриттів знаходиться на особливому контролі.

Також він підкреслив, що станції харківського метрополітену працюють у режимі укриттів цілодобово. Нагадаємо, що за потреби харків'яни можуть скористатися інтерактивною картою укриттів. Крім того, в місті встановлені інформаційні вказівники з напрямком руху до найближчих сховищ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися