У харківську поліцію доставили 20 людей: що відбувається

Людей доставляють до територіальних підрозділів для перевірки

Протягом доби поліцейські зареєстрували 1171 звернення від мешканців харківського регіону. Всі виклики оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 20 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3400 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 18 дорожньо-транспортних пригод, в яких 14 громадян отримали травми.

Працівники поліції викрили 2 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У період 2023-2024 року під час воєнного стану харків’янка заволоділа коштами людей, що хотіли закупити квадрокоптери "Mavik-3". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

З цією метою, підозрювана використовуючи підконтрольну їй благодійну організацію ввійшла в довіру до спонсорів закупівлі дронів та надала підроблені рахунки, видані нібито одним з польських підприємств-постачальників квадрокоптерів. У вказаних документах жінка вказала свій криптогаманець, куди в подальшому надходили гроші на коптери.

Своїми діями підозрювана завдала збитків на майже 10,5 млн гривень.

Що їй загрожує – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися