Що робиться з овочами та фруктами у Харкові: в міськраді провели перевірки

Аналіз цін на фрукти та овочі надали у міськраді

У закладах торгівлі та на ринках Харкова продовжують знижуватися ціни на сезонні овочі та фрукти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Протягом місяця ціни на огірки в середньому знизилися на 25%, помідори - на 23%, молоду картоплю - на 43%, кабачки - на 35%, абрикоси - на 40%. Так, свіжі огірки коштують від 20 до 45 грн/кг, помідори червоні - від 45 до 65 грн/кг, капуста рання - від 9 до 16 грн/кг, картопля - від 18 до 30 грн/кг, кабачки - від 12 до 30 грн/кг, абрикоси - від 50 до 85 грн/кг.

Асортимент сезонних овочів розширюється. Так, у продажу вже є молода морква (17-25 грн/кг), буряк (15-23 грн/кг) та цибуля ріпчаста (10-15 грн/кг).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Детективи Територіального управління БЕБ у Київській області припинили незаконну діяльність мережі покер-клубів у Києві, Харкові та Одесі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки України.

Слідством встановлено, що група осіб проводила азартні ігри, а саме кеш-гру в покер під виглядом діяльності "Клубу спортивного покеру". Така незаконна діяльність прикривалася документами дозвільного характеру, виданими громадською організацією, яка має відношення до спортивного покеру. Під час проведення слідчих дій детективи БЕБ отримали докази причетності фігурантів кримінального провадження до організації та проведення нелегальних азартних ігор.

Читайте також: 37-річний мешканець села Гаврилівка жорстоко розправився з двома собаками. Одна із тварин вижила. Її жалібне скиглення почула небайдужа громадянка, яка і викликала поліцію. Про жахливі подробиці події повідомили у Поліції Харківської області, інформує портал "Коментарі".

Не гаючи часу, поліцейські офіцери громади Чкаловської територіальної громади Ярослав Миланка та Олександр Настенко на службовій автівці доставили постраждалу тварину до ветеринарної клініки та придбали для неї необхідні ліки. Собака був у критичному стані. Від неминучої смерті його врятувала вчасно надана медична допомога. 

Що буде чоловіку – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися