Ігор Терехов домовився з мером Одеси про відпочинок дітей

Оздоровлення для дітей організують у три зміни

Харківський міський голова Ігор Терехов провів перемовини з міським головою Одеси Геннадієм Трухановим щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей з міста Харкова.

Відповідне рішення підтримали сьогодні, 12 липня, на сесії Одеської міської ради. Зі свого боку Ігор Терехов подякував одеському колезі за дієву співпрацю та допомогу в організації проєкту, спрямованого на підтримку дітей з Харкова.

Протягом серпня на відпочинок до Одеси планують відправити кількасот юних харків’ян віком від 8 до 15 років, чиї батьки працюють на підприємствах критичної інфраструктури та житлово-комунального господарства. Зокрема, це стосується сімей з КП "Харківський метрополітен", КП "Шляхрембуд", КП "Харківські теплові мережі", КП "Харківводоканал", КП "Харківблагоустрій" та ін.

Оздоровлення буде організоване в три зміни. Відправлення дітей на відпочинок організовує Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ігор Терехов опублікував фінальне голосування за імена для ягуарів

Імена для кошенят-дівчаток ягуарів у Харкові обирали харків’яни на сторінках мера Харкова у соцмережах. Наразі Ігор Терехов опублікував проміжні результати конкурсу імен для ягуарчиків. Вибір звузився до трьох варіантів, які набрали найбільшу кількість вподобань серед харківʼян. Це Ніка і Віка, Віра і Надія, Міра і Вікторія. Проголосувати можна на сторінці Ігоря Терехова у Телеграмі, або у Фейсбук.

Читайте також: Жіночі купе з’являться у ще деяких харківських поїздах

З 1 серпня Укрзалізниця додає жіночі купе на наступних чотирьох рейсах далекого сполучення: 

  № 1/2 Харків — Івано-Франківськ.

  № 5/6 Запоріжжя — Ясіня;

  № 43/44 Черкаси — Івано-Франківськ;

  № 95/96 Київ — Рахів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства. Яка вартість такого квитка – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися