У Харкові люди стають в черги: що видають

У Холодногірському районі продовжують працювати пункти видачі гарячого харчування

У Харкові продовжують працювати пункти видачі гарячого харчування у школах міста. Зокрема, у Холодногірському районі комплексні обіди можна отримати в ліцеях №87, 152 і початковій школі №171.

Також за потреби там можна скористатися безперебійними джерелами автономного живлення та зарядити побутові електроприлади.

Мешканцям, які не можуть дістатися пунктів видачі харчування за станом здоров’я, працівники терцентру доставляють гарячі обіди додому. Щоб отримати обід у школі, необхідно взяти із собою тару.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області сьогодні діють аварійні та погодинні графіки відключень світла черезспеку

Сьогодні, 16 липня, у Харкові та Харківській області застосовується графік погодинних відключень (ГПВ), а також через аномальну спеку в Харківській області окрім погодинних застосовуються також графіки аварійних відключень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Додаткові обмеження електроенергії розповсюджуються на всі райони Харківщини.

"Просимо з розумінням поставитися до ситуації, а також нагадуємо про необхідність розумно споживати електрику в умовах дефіциту через складні погодні умови.

Нагадуємо вам, що у звʼязку зі складною ситуацією в Обʼєднаній енергетичній системі України ГПВ діє з 00:00 до 24:00", – повідомили в обленерго.

Де не буде світла у Харкові та області дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися