На Харківщині два дні видаватимуть продукти

У громаді на Харківщині видають гуманітарну допомогу

18 та 19 липня, з 9:00 до 13:00 у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Якова Чернігівця, б.3) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів за підтримки Благодійного фонду "GEM". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

Запрошуються жителі м. Балаклія у віці 75+.

Гуманітарну допомогу отримують лише ті мешканці, які не отримували допомоги від благодійної організації "Адра" та не є пільговими категоріями населення.

Допомогу можуть отримати родичі, сусіди та знайомі. З собою необхідно мати оригінали документів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові мешканцям видають будівельні матеріали для відновлення домівок

У Харкові благодійний фонд "Янголи спасіння" за підтримки Агенції ООН у справах біженців (UNHCR) видає будівельні матеріали для місцевих мешканців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, учора мешканці 28 приватних будинків у Холодногірському районі, що були пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів, отримали будівельні матеріали. Раніше таку допомогу отримали жителі у Новобаварському районі.

Читайте також: У Харкові продовжують працювати пункти видачі гарячого харчування у школах міста. Зокрема, у Холодногірському районі комплексні обіди можна отримати в ліцеях №87, 152 і початковій школі №171.

Також за потреби там можна скористатися безперебійними джерелами автономного живлення та зарядити побутові електроприлади. Мешканцям, які не можуть дістатися пунктів видачі харчування за станом здоров’я, працівники терцентру доставляють гарячі обіди додому. Щоб отримати обід у школі, необхідно взяти із собою тару.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися