У Харківському метрополітені оголосили про зміни

На станціях метро тимчасово зачинено частини пішохідного переходу

Вихід №5 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Університет" (у бік Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна) тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Також вихід №4 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Ярослава Мудрого" (у бік вулиці Григорія Сковороди) тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт.

Про відновлення роботи вказаних ділянок підвуличних пішохідних переходів буде повідомлено додатково.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На станції "Ярослава Мудрого" встановлюють нові літери з назвою станції

Співробітники метрополітену встановлюють нові літери з назвою на колійні стіни на станції "Ярослава Мудрого". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Нагадаємо, що відповідно до розпорядження Харківського міського голови Ігоря Терехова станцію метро "Пушкінська" було перейменовано на "Ярослава Мудрого". Наразі співробітниками метрополітену вже встановлено два комплекти літер з восьми. Фото – за посиланням.

Читайте також: У Харківському метрополітені демонтували торговельні точки На центральних станціях Харківського метрополітену демонтували кіоски. Як повідомив заступник міського голови - директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, такі роботи провели на станціях "Історичний музей", "Університет" та "Майдан Конституції".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися