У метрошколі Харкова обладнають ще одну станцію для навчання

На станції обладнають класи для 500 учнів

Харківський міський голова Ігор Терехов показав приміщення метрошколи директору Глобального офісу гуманітарних програм ЮНІСЕФ в Україні Елмі Лючії та голові Представництва Дитячого фонду ООН в Україні Муніру Мамедзаде. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Сторони обговорили проведення ремонтних робіт на ст. м. "Імені О. С. Масельського", на якій до нового навчального року планують облаштувати ще чотири додаткових приміщення для навчання близько 500 школярів з Немишлянського району.

Ігор Терехов подякував представникам ЮНІСЕФ за підтримку. Мер зазначив, що місць для навчання всіх дітей, які сьогодні проживають у Харкові, суттєво бракує, тому паралельно місто також почало будівництво ще трьох підземних шкіл власним коштом.

Елмі Лючія, оглянувши місця для навчання на ст. м. "Університет" та локацію на ст. м. "Імені О. С. Масельського", підкреслила важливість надання дітям можливості навчатися офлайн у безпечних умовах. І запевнила, що допомога надаватиметься і в подальшому.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові розпочали будівництво ще трьох підземних шкіл

Після успішної реалізації проєкту першої в Україні підземної школи в Харкові почали будівництво ще трьох таких об’єктів. Про це сьогодні, 17 липня, в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

За його словами, на будівництво цих шкіл поки що були виділені кошти тільки з міського бюджету. "Уряд затвердив доручення про виділення коштів державою на облаштування підземних шкіл, бо зараз ми вимушені масштабувати цей проєкт. Харків потребує сучасних систем ППО, які захистять небо, щоб люди могли жити в більш-менш нормальних умовах, а діти могли спокійно навчатися", - зазначив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися