У Харкові та області не працює «Нова Пошта» (ОНОВЛЕНО)

Наразі у системі компанії стався збій

У Харкові та Харківській області відправити чи отримати посилки у відділеннях "Нової Пошти" немає можливості. У звʼязку із деякими програмними оновленнями стався технічний збій в роботі системи із обслуговування клієнтів. Про це компанія повідомила у своїх соцмережах, інформує портал "Коментарі".

"Причини вже зʼясовані. Роботу буде відновлено найближчим часом.

Як тільки піднімемось – обовʼязково проінформуємо", – написали у поштовій компанії.

ОНОВЛЕНО: "Робота всіх клієнтських систем та сервісів відновлена.

Вибачте за незручності.

Чекаємо вас у наших відділеннях та біля поштоматів", – зазначили у Новій Пошті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Уряд визначив території, де не вимикатимуть світло: Харківщина є у списку

В Україні розширили перелік об’єктів, яким гарантується пріоритетне електропостачання. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, інформує портал "Коментарі". За результатом комунікації з ОВА Уряд сьогодні конкретизував такий список.

Окрім об’єктів газо-, тепло-, електро-, водопостачання та водовідведення, лікарень, відключатись від світла не будуть населені пункти, а також об’єкти в 20-кілометровій зоні від кордону з росією, Білоруссю та в 20-ти кілометрах прифронтової зони.

"Також реагуємо на запит суспільства про справедливість у розподілі електроенергії. Буде покращено алгоритм, який забезпечить рівномірну черговість і тривалість вимкнень", – наголосив Прем’єр.

Читайте також: У Харкові зламався найбільший термометр в місті

Через спеку вийшло з ладу обладнання живлення міського термометра на ст. м. "Історичний музей". Через це не працює індикація температури та годинник. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Коли фахівці планують завершити роботи з відновлення улюбленого всіма "градусника" – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися