Що зробили мешканці одного з районів Харкова

Місцеві жителі не втрачають надію на краще

Мешканці Індустріального району в одному з дворів створили клумби. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Вони висадили чорнобривці, петунію, сальвію, ялівець, іриси, гортензію і доглядають за ними під час спеки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Уряд визначив території, де не вимикатимуть світло: Харківщина є у списку

В Україні розширили перелік об’єктів, яким гарантується пріоритетне електропостачання. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, інформує портал "Коментарі". За результатом комунікації з ОВА Уряд сьогодні конкретизував такий список. Окрім об’єктів газо-, тепло-, електро-, водопостачання та водовідведення, лікарень, відключатись від світла не будуть населені пункти, а також об’єкти в 20-кілометровій зоні від кордону з росією, Білоруссю та в 20-ти кілометрах прифронтової зони.

"Також реагуємо на запит суспільства про справедливість у розподілі електроенергії. Буде покращено алгоритм, який забезпечить рівномірну черговість і тривалість вимкнень", – наголосив Прем’єр.

Читайте також: У Чугуєві з Алеї вшанування пам'яті Захисників і Захисниць України в сквері Захисників невідома особа вкрала кашпо з квітами, якими була облаштована Алея. Про це повідомили у Чугуївській міській територіальній громаді, інформує портал "Коментарі".

"Як можна спати ночами, коли ти взяв квіти з святого місця, чи можна цим квітам радіти вдома... чи продати їх, знаючи звідки вони... Повний розпач, серце розривається... Хочеться написати багато поганих слів в адрес цих "людей", не можна...

Шановна громадо, майже кожен з нас проходить у цьому сквері, будьте пильними, особливо ввечері та зранку, викликайте поліцію, якщо бачите крадіїв. Вбережемо святу пам'ять про полеглих хлопців і дівчат, які віддали життя за всіх нас!" – закликали у громаді місцевих мешканців.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися