Мер Харкова повідомив, коли запрацює диференційована система оповіщень

Через затяжні тривоги у Харкові страждає бізнес та інші сфери

Диференційована система оповіщення громадян про загрози з боку рф буде впроваджена в Харкові за кілька місяців. Про це сьогодні, 19 липня, повідомив журналістам міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

"Ми вже багато зробили в цьому напрямку. Програмне забезпечення, домовленості з усіма відповідними службами - все це є. Як тільки отримаємо фінансування, одразу перейдемо до реалізації цього проєкту. На це потрібно два-три місяці", - зазначив мер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У метрошколі Харкова обладнають ще одну станцію для навчання

Харківський міський голова Ігор Терехов показав приміщення метрошколи директору Глобального офісу гуманітарних програм ЮНІСЕФ в Україні Елмі Лючії та голові Представництва Дитячого фонду ООН в Україні Муніру Мамедзаде.

Сторони обговорили проведення ремонтних робіт на ст. м. "Імені О. С. Масельського", на якій до нового навчального року планують облаштувати ще чотири додаткових приміщення для навчання близько 500 школярів з Немишлянського району. Мер зазначив, що місць для навчання всіх дітей, які сьогодні проживають у Харкові, суттєво бракує, тому паралельно місто також почало будівництво ще трьох підземних шкіл власним коштом.

Читайте також: Уряд визначив території, де не вимикатимуть світло: Харківщина є у списку

За результатом комунікації з ОВА Уряд сьогодні конкретизував такий список. Окрім об’єктів газо-, тепло-, електро-, водопостачання та водовідведення, лікарень, відключатись від світла не будуть населені пункти, а також об’єкти в 20-кілометровій зоні від кордону з росією, Білоруссю та в 20-ти кілометрах прифронтової зони. "Також реагуємо на запит суспільства про справедливість у розподілі електроенергії. Буде покращено алгоритм, який забезпечить рівномірну черговість і тривалість вимкнень", – наголосив Прем’єр.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися