На Харківщині не буде газу: причини та терміни

Тимчасово призупиняється розподіл газу до с. Логачівка Роганської громади

Для проведення ремонтних робіт на одному з газорегуляторних пунктів Харківського району, тимчасово призупиняється розподіл газу до с. Логачівка Харківського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківській філії "Газмережі".

Припинення газопостачання буде здійснено: 24.07.2024 р. о 09:00 години.

Відновлення подачі газу планується розпочати 24.07.2024 р. з 15:00 години.

Харківська філія "Газмережі" продовжує вживати заходи для забезпечення надійної роботи критично-важливої інфраструктури у зимовий період.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області діятиме новий графік відключень електроенергії

Таблицю з годинами вимкнень на 20-26 липня включно опублікували в АТ "Харківобленерго", інформує портал "Коментарі". Червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, помаранчевим - імовірні відключення (виходячи із поточної ситуації в Об'єднаній енергосистемі України), жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

Читайте також: Уряд визначив території, де не вимикатимуть світло: Харківщина є у списку

За результатом комунікації з ОВА Уряд сьогодні конкретизував такий список. Окрім об’єктів газо-, тепло-, електро-, водопостачання та водовідведення, лікарень, відключатись від світла не будуть населені пункти, а також об’єкти в 20-кілометровій зоні від кордону з росією, Білоруссю та в 20-ти кілометрах прифронтової зони. "Також реагуємо на запит суспільства про справедливість у розподілі електроенергії. Буде покращено алгоритм, який забезпечить рівномірну черговість і тривалість вимкнень", – наголосив Прем’єр.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися