Мешканці Харківщини, що отримали гроші на відновлення, мають за них відзвітувати

Отримувачі компенсації мають дати звіт про витрати за цільовим призначенням

Мешканцям Дергачівської громади, які отримали грошову компенсацію для ремонту пошкодженого будинку або квартири у межах державної програми "єВідновлення" після закінчення відновлювальних робіт необхідно буде надати відповідне інформаційне повідомлення у застосунку Дія або через ЦНАП, а також відзвітувати про витрачені кошти за цільовим призначенням. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформує портал "Коментарі".

Повідомлення необхідно подати не пізніше ніж через 12 місяців після дати нарахування коштів для компенсацій категорії А та 18 місяців для компенсацій категорії Б.

Ремонт категорії А - розрахована сума компенсації не перевищує 200 000 гривень.

Ремонт категорії Б - розрахована сума компенсації становить від 200 000 до 500 000 гривень.

"Зверніть увагу, що отримувачі грошової компенсації, які вчасно повідомлять про завершення робіт, потраплять під вибіркову перевірку - 5% від кількості поданих повідомлень. Ті, хто не повідомлять - потраплять під 100% перевірку цільового використання коштів. Телефон для довідок: +38 (068) 242 43 88", – написав очільник громади.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканці Харківщини, що отримали грошову допомогу, мають пройти перевірки

Отримувачі грошової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН мають пройти повторну верифікацію, щоб продовжити отримувати допомогу. Про це повідомили у Чугуївській міській територіальній громаді, інформує портал "Коментарі". Так, 25-27, 29-31 липня, 1-2 серпня 2024 року виключно для осіб, які у квітні-липні 2024 року отримали грошову допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН, буде проводитися повторна верифікація.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися