Поліція проводить рейди по ринках та людних місцях

На Харківщині поліцейські взяли участь у профілактичних заходах щодо протидії нелегальній міграції

Працівники управління міграційної поліції та державної міграційної служби створили робочу групу. Діяльність групи направлена на перевірку дотримання правил перебування в Україні нелегальних мігрантів та інших іноземців, які не мають підстав для перебування в державі, а також притягнення їх до відповідальності. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

З початку заходів правоохоронці виявили 68 порушників. Щодо них складено адміністративні протоколи за ст. 203 (порушення іноземцями правил перебуванням в Україні) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліцейські ГУНП в Харківській області опрацювали адміністративні матеріали за фактами правопорушень, вчинених іноземцями, за результатами яких підготовили та направили до ГУДМС України в Харківській області 48 поданнів на примусове повернення іноземців та осіб без громадянства в країну походження, з яких 27 вже задоволено. Також направлено 13 пропозицій щодо заборони в’їзду іноземців та осіб без громадянства в Україну. 7 з них вже отримали таку заборону. Запропоновано скасувати чотирьом порушникам посвідки на постійне проживання в Україні та дозволи на імміграцію.

До кримінальної відповідальності поліцейські притягнули 21 особу, яким повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові на пляжах проводять рейди

Патрульна поліція Харківської області разом з рятувальниками нагадали правила безпеки відвідувачам водойм. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на поліцейських. Інспектори відділу зв'язків з громадськістю спільно з рятувальниками провели профілактичні бесіди з громадянами щодо безпечної поведінки на водоймах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися