У Харкові на пляжах проводять рейди

Зараз на пляжах Харкова та області надто небезпечно

Патрульна поліція Харківської області разом з рятувальниками нагадали правила безпеки відвідувачам водойм. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на поліцейських.

Інспектори відділу зв'язків з громадськістю спільно з рятувальниками провели профілактичні бесіди з громадянами щодо безпечної поведінки на водоймах.

Фахівці нагадали відпочиваючим основні правила, яких слід дотримуватись на водоймах:

Відпочивати та купатися дозволено лише на спеціально обладнаних пляжах;

- Заборонено пірнати в невідомих місцях;

- Ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо ви не впевнені у своїх силах, і не запливайте далеко;

- Не заходьте у воду в стані алкогольного сп'яніння.

Відпочивайте безпечно.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові сталася трагедія: подробиці

14 липня до рятувальників ДСНС від Нацполіції надійшло повідомлення про те, що у річці Харків в районі Журавлівського гідропарку потонув чоловік, 2001 року народження. Подія трапилась пізно ввечері під час купання.

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. Тіло загиблого дістали з води працівники Харківської обласної комунальної аварійно-рятувальної водолазної служби тільки 16 липня. Обставини події встановлюються правоохоронцями.

Читайте також: За минулий тиждень трапилося 5 випадків загибелі людей на водних об’єктах, з них – 1 дитина. Про це під час брифінгу повідомив речник ГУ ДСНС України у Харківській області Євген Василенко, інформує портал "Коментарі".

Державна комісія з питань  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендувала заборонити на всій території Харківщини відпочинок населення на водних об’єктах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися