У Харкові на ринку "Барабашово" відбувається свято (ВІДЕО)

У Харкові святкують День підприємця

У Харкові сьогодні, 4 вересня, на ТЦ "Барабашово" жителі відзначають День підприємця. Відповідні відеоролики очевидці та організатори публікують у соцмережах.

Організатори заходу планують нагородити кращих підприємців і розіграти призи: роботів-пилососів, електросамокати, телевізори. На святі виступає харківська музична рок-група "Село і люди".

Інші новини:

 У Куп'янську матір із батьківської трійки дитсадка зібрала з людей гроші та витратила їх на себе. Правоохоронці повідомили їй про підозру. За даними правоохоронців, жінка говорила батькам, що збирає гроші на ремонт дитсадка, в якому навчається її дочка, а сама витратила все на продукти та алкоголь. Десять батьків перевели на картку жінки по 600 гривень.

 Харківський паралімпієць Максим Крипак завоював у Токіо ще одну золоту медаль. Спортсмен переміг на дистанції 200 метрів комплексним плаванням і встановив ще один паралімпійський  рекорд - 2 хвилини 05,68 секунди.

 У Харківській області 3 вересня коронавірус виявили всього у 231 людини. За добу від коронавірусу померло відразу сім жителів Харківщини. В області COVID-19 діагностували вже у 152 663 осіб. За весь період пандемії в регіоні від COVID-19 померло 3699 хворих. Одужали від коронавірусу вже 146 430 осіб. Зараз під наглядом медиків знаходиться 2534 пацієнти.

 Любов Махота перемогла в конкурсі на посаду генерального директора ДУ "Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України". Про це розповіли на сайті лабцентру.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися