У Харкові та області зміниться погода: озвучено прогноз

Вранці та вночі у регіоні можливий слабкий туман

У четвер, 18 листопада, на Харківщині очікуються нічні морози до 10 градусів. Істотних опадів завтра не прогнозується. Про це розповіли у Харківському регіональному центрі гідрометеорології.

Синоптики зазначили, що 18 листопада температура в регіоні становитиме від 5 до 10 градусів нижче нуля, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до 0... +5 градусів.

У самому Харкові нічна температура опуститься до 7...9 градусів морозу, а вдень підніметься до 2...4 градусів зі знаком "плюс".

Синоптики попередили, що вранці та вночі на Харківщині можливий слабкий туман.

Нагадаємо, що за даними фахівців Харківського регіонального гідрометцентру, перша половина цього тижня відзначається в Харківській області досить прохолодною та сухою погодою внаслідок впливу потужного скандинавського антициклону на ім'я "UTA".

Інші новини Харківської області:

- У місті Чугуїв Харківської області відкрили після реконструкції пішохідний міст з оглядовим майданчиком. Довжина пішохідного мосту після відновлення складає 65 метрів, а ширина – 2,8 метра. Зазначається, що міст через трасу Київ – Харків – Довжанський реконструювали у рамках президентської програми "Велике будівництво". Заступник мера Чугуєва Костянтин Бармін наголосив, що ремонт мосту розпочався у квітні. Його стара частина була повністю демонтована, і новий міст збудували з нуля.

– У 2022 році в саду імені Шевченка у центрі Харкова обладнають спеціальні локації, де можна буде відпочити на газоні. Такі місця будуть обладнані у різних частинах парку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися