У Харкові тисячі будинків залишаться без світла: адреси

Городян попереджають про тимчасові незручності

На початку наступного тижня у місті Харків відбудеться планове відключення світла у багатьох будинках. Про це повідомляється у пресслужбі "Харківобленерго".

Так, за інформацією джерела, у понеділок, 10 січня, відключення електроенергії відбудеться на наступних вулицях міста: Зеленодольська, Авангардна, Плиткова, Луї Пастера, пр-д Неманський 1-й (2-й, 3-й, 4-й), в-д Зеленодольсьий, Золочівська, Ігоря Муратова, Сватовська, Самодіяльна, Свистунівська і т.д.

Зазначається, 20 січня у цих будинках будуть проводитися планові роботи. У зв'язку з цим електроенергію буде відключено у деяких будинках з 9 години ранку, а у деяких — з 10:00. Час включення електроенергії – 16:00-17:00 того ж дня.

Повний список адрес, за якими 10 січня буде відключено електроенергію:




Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що 5 січня вулиці Харкова стали більше нагадувати ковзанку. У Мережі з'явилися фото, зроблені на різних вулицях, де тротуар повністю покритий льодом, а люди важко пересуваються. Через деякий час у мерії прокоментували крижаний колапс у місті. За словами міської влади, у Харкові не вистачає двірників. Співробітники просто не встигають посипати всі слизькі ділянки доріг і тротуарів у місті. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що синоптики розповіли, якої погоди варто чекати харків'янам на Різдво, а також на два вихідні. За їх словами, цього тижня очікуються температурні стрибки. Морози змінюватимуться різким теплом і навпаки. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися