Коли у Харкові почнуть розбирати ялинку та новорічне містечко

Через кілька днів ялинку та святкові локації приберуть

Новорічні свята добігли кінця, а значить незабаром на площі Свободи почнуть розбирати головну ялинку міста та новорічне містечко. Вже стала відомою дата початку проведення цих робіт. Про це повідомляється у сюжеті ТСН.

Цього року на площі Свободи традиційно встановили головну ялинку міста, обладнали новорічне містечко, а також зробили величезну кількість святкових локацій. На період свят площа перетворилася на казкові фотозони.

За інформацією джерела, вже наступного тижня усю новорічну красу почнуть розбирати. Ще до Нового року міська влада повідомляла, що ялинка та новорічне містечко простоять до 19 січня.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що цього року на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій у місті було виділено 4,4 млн гривень. Тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Також на площі, крім ялинки, з'явилася ще й піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза та ціле новорічне містечко.

Крім того, цього року Харків опинився на третьому місці в Україні щодо витрат на новорічні святкування. Загалом сума практично досягла 9 мільйонів гривень. Випередили Харків у цьому рейтингу Дніпро та Запоріжжя. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Мережі було опубліковано відео, на якому знято новорічний Харків із висоти пташиного польоту. Надвечір, коли запалюють ілюмінації, місто перетворюється на справжню казку, а кожна вулиця – на фотозону. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися