На Харківщині видають допомогу для дітей та осіб з інвалідністю: подробиці

Допомогу надають при наявності необхідних документів

У Дергачах відбувається видача ходунків та дитячих колясок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

Жителі громади можуть отримати допомогу у Дергачівському гуманітарному штабі з 08:00 до 15:00 з понеділка по п'ятницю, з 08:00 до 13:00 у суботу.

Щоб отримати дитячу коляску, із собою потрібно мати документ про посвідчення особи, а також оригінал або копію свідоцтва про народження. 

Для отримання ходунків при собі потрібно мати документ про посвідчення особи, а також оригінал або копію документа, що підтверджує інвалідність.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Дергачах жителі громади можуть отримати посадкову картоплю. На одну родину видається 50 кг картоплі. Посадковий матеріал оброблений спеціальним розчином, вживати картоплю категорично заборонено. Ті, хто вже отримав подібну допомогу, не зможуть отримати картоплю повторно.

Щоб отримати допомогу, із собою потрібно мати документ про посвідчення особи з пропискою, довідкою про фактичне місце проживання або ВПО на території Дергачівської громади. Коли можна отримати посадковий матеріал - читайте за посиланням

У Харківській області продовжують надавати гуманітарну допомогу жителям деокупованих громад. Так, з 1 по 5 травня Обласний гуманітарний штаб передав благодійним фондам “Фумі”, “Ми тут поряд”, Пісочинській селищній раді, а також одному з військових спецпідрозділів понад 35 тонн продуктів, напоїв, засобів гігієни та побутових засобів.

Де видають продуктові набори у Харківській області у вівторок, 9 травня, можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися