Захворюваність на COVID-19 різко зросла: статистика в Харківській області на 8 лютого

Статистика коронавірусу в Харкові та Харківській області на 8 лютого

У Харківській області знову відбулося різке зростання захворюваності на коронавірус. Тільки за останню добу було виявлено 2022 нових випадків. Це більш ніж на 400 випадків більше, ніж було зафіксовано на добу раніше. Про це повідомляється у Харківській облдержадміністрації.

Так, із загальної кількості хворих на COVID-19 за останню добу, 1570 осіб є мешканцями Харківського району, а 1438 – мешканцями Харкова. В інших районах області ситуація така: найбільше хворих за добу було виявлено в Богодухівському районі – 124 підтверджені випадки захворювання. У Красноградському районі за добу захворіло 113 людей. В Ізюмському районі коронавірус підтверджено у 75 осіб. У Куп'янському районі захворіло 69 людей. У чугуївському зареєстровано 42 нові випадки. У Лозівському районі – 29 хворих.

Також зазначається, що за останню добу 792 особи одужали. А життя 12 хворих на коронавірусну інфекцію забрало.

Загалом у Харківській області було офіційно підтверджено 281 224 випадки. З них 241 571 хворий одужав, 6 661 – помер.

picture

Читайте також:

Вакцинований харківський мільйонер перехворів на "Омікроном". Чоловік розповів, як проходила його хвороба, якими були симптоми та як він лікувався.

• Медики розповіли, які симптоми з'являються при "Омікроні". Вони дуже схожі з симптомами звичайної застуди, проте деякі відмінності все ж таки є. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

• Станом на 1 лютого 2022 року "Омікрон" підтвердили у дев'яти мешканців Харківської області. Фахівці розповіли, у яких районах було виявлено хворобу. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися