Одужало понад 1100 осіб: статистика COVID-19 у Харківській області

Від наслідків коронавірусного захворювання померло 22 особи

Станом на 3 листопада, у Харківській області виявили 1374 нових випадків інфікування коронавірусом. Так, захворюваність у регіоні зросла на 0,66%, склавши 210 353 особи. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

Минулої доби від наслідків коронавірусного захворювання померло 22 особи (всього з початку пандемії 4761), а одужало 1151 пацієнт (загалом - 172040).

Загалом в Україні виявили 23 393 нових випадків коронавірусу. Найбільша кількість – у Києві, Дніпропетровській, Одеській, Запорізькій та Харківській областях.

Зазначимо, що станом на 2 листопада у регіоні виявили 1337 нових випадків інфікування.

Нагадаємо, що три регіони України на цьому тижні ризикують опинитися в "червоній" карантинній зоні. Йдеться про Харківську, Волинську та Тернопільську області. Заступник голови ХОДА Михайло Черняк зазначив, що обласна медсистема, хоч і напружена, але справляється з кількістю госпіталізованих із COVID-19. За його словами, перехід у "червону" зону епідемічної небезпеки ймовірний за різкого збільшення кількості хворих на коронавірус. При цьому станом на сьогодні в регіоні фіксується зниження числа госпіталізованих - воно коливається від 142 до 165 осіб за тиждень.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що відомий лікар Євген Комаровський назвав три правила, які можуть сприяти зниженню зараження коронавірусом. За словами лікаря, все, що потрібно, - носити медичну маску, уникати натовпу і ходити на свіжому повітрі. Медик зазначив, що зараз, коли діти перебувають на канікулах, інфекцію можуть підхопити дорослі. Тому на батьків лягла ще більша відповідальність.




Харьковчанин

3 листопада 2021, 10:40

Если харьковчане поддержали сегодняшнюю власть в городе, то это значит, что их всё устраивает; что творится с медициной, пандемия коронавируса, отсутствие свободных мест в больницах и т.д. и т.п.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися