На Харківщині антирекорд смертей від COVID-19: озвучено статистику

Одужало за добу 954 особи

Захворюваність COVID-19 у Харківській області за минулу добу зросла на 0,28% та склала 228 384 особи. Станом на 17 листопада, у регіоні зафіксували 639 нових випадків інфікування. Про це свідчать дані, оприлюднені прес-службою МОЗ, передає Depo.Харків.

Минулої доби від наслідків коронавірусу померло 53 особи (з початку пандемії - 5168). Це новий антирекорд смертей у регіоні. Найбільша кількість летальних випадків – 45 – була зафіксована 13 жовтня.

Зазначається, що одужало за добу 954 особи (188 402 загалом).

Кількість "активно хворих" зменшилася на 368 пацієнтів - до 34 814 осіб.

Нагадаємо, що станом на 16 листопада, у регіоні виявили 547 нових випадків інфікування. Від наслідків захворювання померло 36 людей.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що за словами віце-мера Харкова Світлани Горбунової Рубан, у місті фіксують поступовий, але все ж таки спад захворюваності COVID-19. За її словами, також стало відомо, що в Харкові відкриють ще один центр вакцинації проти COVID-19. Тепер охочі зможуть зробити щеплення від коронавірусу в амбулаторії П'ятихаток (вулиця Вальтера, 8).

Інші новини:

- Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив , що пандемія закінчиться вже до нового року, однак у світі ще довго "тлітимуть" численні осередки пандемії.

– Напередодні у Харкові на 277 автобусному маршруті з'явилося оголошення, що для поїздок необхідно не лише враховувати кількість людей у салоні, а й наявність сертифікатів про вакцинацію у пасажирів. Чи справді цей документ потрібний для проїзду громадським транспортом міста — читайте у матеріалі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися