Робота в Харкові: в центрі зайнятості назвали найактуальніші вакансії

Кого шукають роботодавці у Харкові та Харківській області

Стало відомо, які вакансії зараз найактуальніші у Харкові та області. Про це повідомили у Харківському обласному центрі зайнятості.

За даними джерела, на цей момент у базі даних Харківської обласної служби зайнятості більшість з вакансій – у сфері оптової та роздрібної торгівлі (21%), у переробній промисловості (18%), у транспорті (16%), освіті (8%), у сільському господарстві (8%), у сфері охорони здоров'я та надання соціальної допомоги (7%).

У Харкові та Харківській області роботодавцям зараз потрібні:

• кваліфіковані робітники з інструментом (електромонтери з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсарі з механоскладальних робіт, монтери колії, слюсарі-сантехніки, електрогазозварники, швачки);

• водії, токарі, трактористи-машиністи сільськогосподарського виробництва, фрезерувальники, трактористи;

• фармацевти, вчителі закладів загальної середньої освіти, інженери;

• продавці, кухарі, охоронники, працівники закладів громадського харчування;

• медичні сестри, електромеханіки, вихователі, торговельні представники;

• прибиральники, підсобні робітники, двірники, вантажники, сторожі, робітники з благоустрою тощо.

Також тут ви зможете ознайомитись зі списком усіх вакансій та з запропонованими зарплатами у Харкові та Харківській області.

Раніше видання "Коментарі. Харків" інформувало:

Які нині ціни на бензин на АЗС у Харкові та області. Стали відомі актуальні ціни на пальне на автозаправних станціях Харківської області. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Центральному парку культури та відпочинку імені М. Горького у місті Харків помітили незвичайного "відвідувача". Фото та відео було опубліковано на офіційній сторінці парку. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

В Індустріальному районі Харкова відкрився супермаркет, у який на початку цього місяця прилетіла ракета, випущена окупантами. Магазин почала працювати за своїм колишнім графіком.



игорь

14 липня 2022, 13:13

Ищу работу охранником или складским рабочим, Мои контакты 068 190 31 14

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися