Скільки зараз безробітних у Харкові та області

На початку липня на одне вільне робоче місце в середньому по області претендували 14 безробітних

З початком війни багато людей у Харкові та Харківській області втратили свої робочі місця. Як повідомили у Харківському обласному центрі зайнятості, з початку березня до початку липня 2022 року в обласній службі зайнятості зареєструвалися як безробітні майже 12 тисяч осіб. При цьому воловина з них зареєструвалася у червні.

За словами джерела, у 2021 році за такий же період до центру зайнятості звернулося майже 19 тисяч осіб. Станом на початок липня поточного року у службі зайнятості перебувало 20,7 тис. безробітних. На одне вільне робоче місце в середньому по області претендували 14 безробітних, рік тому – 4 особи

Зазначається, що 28% зареєстрованих безробітних у Харківській обласній службі зайнятості складали особи віком від 45 до 55 років (на 1 липня 2022 року). 30,1% зареєстрованих безробітних у Харківській обласній службі зайнятості складали особи віком від 35 до 44 років (на 1 липня 2022 року).

48,7% безробітних осіб, зареєстрованих у Харківській обласній службі зайнятості, мають вищу освіту (на 1 липня 2022 року).

17198 безробітних отримували допомогу з безробіття за сприяння Харківської обласної служби зайнятості протягом січня-червня 2022 року.

3918 роботодавців надали вакансії до Харківської обласної служби зайнятості протягом січня-червня 2022 року.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Як змінилися ціни на харчові продукти у Харкові та Харківській області за час війни. Значно змінилися ціни на м'ясо, молочні продукти, фрукти та овочі. Докладніше про актуальні ціни читайте у нашому матеріалі.

• Жителі Харкова гарантовано зможуть отримати продуктовий набір за програмою президента Володимира Зеленського. Для того, щоб його отримати, необхідно виконати просту умову. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Які вакансії у Харківській області найпопулярніші під час війни. У Харківському обласному центрі зайнятості розповіли, кого зараз найактивніше шукають роботодавці. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Жителям Харкова розповіли, де і які харчові продукти краще не купувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://kha.dcz.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися