Харківська велосипедистка здобула срібну медаль на Олімпіаді

Олімпіада в Токіо завершилася

Велосипедистка з Харкова Олена Старикова завоювала срібну медаль в індивідуальному спринті на Олімпійських іграх у Токіо. Наша спортсменка в півфіналі змогла перемогти триразову чемпіонку світу Лі Хвейші з Гонконгу.

На жаль, Олена у фіналі поступилася світовій рекордсменці Келсі Мітчелл з Канади. Українка програла канадці у двох заїздах, але поступилася буквально частки секунди: в першому - 0.061, а в другому - 0.064.

Нагадаємо, українці завоювали на Олімпіаді в Токіо 19 нагород: 1 золоту, 6 срібних і 12 бронзових медалей.

Контекст:

Українська каратистка Анжеліка Терлюга завоювала срібну медаль на Олімпіаді в Токіо. Наша спортсменка у фіналі (у ваговій категорії до 55 кілограм) програла болгарці Івет Горановій з рахунком 1:5. Івет показала просто сенсаційний поєдинок. Після поразки Анжеліка вибачилася.

Харків'янки показали хороші результати на Олімпійських іграх. Наші плавчині вибороли "бронзу" у змаганнях дуетів із синхронного плавання 4 серпня.

Фінальні змагання дуетів серед спортсменок з різних країн почалися о 13:30. Українські плавчині Анастасія Савчук і Марта Федина з Харкова за результатами змагань посіли третє призове місце. Однак вони отримали не тільки медалі, а й першу для України нагороду в артистичному плаванні на Олімпійських іграх.

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна завоювала бронзову медаль на Олімпіаді в Токіо. Це перша медаль з тенісу в історії України. Українка боролася за третє місце зі спортсменкою з Казахстану Оленою Рибакіною. Поєдинок закінчився з таким рахунком на користь Еліни: 1:6, 7: 6(5), 6:4. Варто зазначити, що Еліна в рейтингу WTA тримає 6 місце, а Рибакіна - 20.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися