Вакарчук передав харківським військовим Starlink (ФОТО)

Вакарчук подякував Ілону Маску за допомогу Україні

Наприкінці минулого тижня до Харкова знову приїхав популярний український музикант, сонграйтер, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук та зустрівся з українськими військовими. Про це музикант повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Під час зустрічі з військовими, які стоять на захисті Харківщини, Вакарчук передав їм станції супутникового інтернету Starlink.

"Зв'язок у сучасному світі – це надважливо! Спасибі, Ілоне, передали правильним людям Старлінки", - написав Вакарчук.

Соліст гурту "Океан Ельзи" також подякував міністру цифрової трансформації Михайлу Федорову, який своєю чергою 26 лютого звернувся до Ілона Маска з проханням забезпечити Україну станціями Starlink.

Читайте також:

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та Харківській області станом на 28 березня. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• На Харківщині російські окупанти розстріляли мирного жителя прямо в його гаражі. Потім загарбники вкрали гроші та авто загиблого та втекли з місця події.

• У Харківській області військовослужбовці ЗС РФ обстріляли житловий масив. Внаслідок обстрілу загинула жінка. Вона закрила тілом свою 4-річну дочку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися