У Харківській області російські літаки завдали авіаційного удару: зруйновано два будинки (ФОТО)

Поліцейські збирають доказову базу для подальшої кваліфікації цього злочину

Чергова атака російських окупантів сталася на село Олексіївка, що у Лозівському районі області. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Харківської області.

За інформацією джерела, вчора ввечері, 3 березня, у селі Олексіївка Лозовського району російські літаки завдали авіаційного удару. Внаслідок пригоди було повністю зруйновано два житлові будинки, а також пошкоджено будинки та автомобілі, вибито вікна, пошкоджено дахи.

picture

На щастя, жертв серед людей внаслідок авіаудару немає. Однак одна жінка отримувала поранення від уламків розбитого скла. Її госпіталізували та надали необхідну допомогу. Життю постраждалої нічого не загрожує.

picture

Зазначається, що наразі правоохоронці займаються збиранням доказової бази для подальшої кваліфікації цього злочину. Матеріали найближчим часом буде направлено до Служби безпеки України.

picture

Читайте також:

• Харків перетворився на непрохідну фортецю для військ РФ. Міністр оборони України Олексій Рєзніков зазначив, що зараз вся Європа знає, що Харків – не тільки інтелектуальний і промисловий центр, а ще й місто відважних громадян.

• У Харкові затримали коригувальника вогню противника. Його вдалося затримати в районі блокпоста в військовослужбовцях Харківського прикордонного загону. Зловмисника було передано співробітникам СБУ для подальших розглядів.

• Міський голова Ігор Терехов розповів про те, як городянам можна отримувати необхідні медикаменти. Провізори буквально відмовляються виходити на роботу, боячись, що будівля аптеки будь-якої миті може потрапити під обстріл. Самі харків'яни також боятимуться стояти в аптеках. Тож мер знайшов нове рішення.

• Обстріл будинків у Харкові 2 березня: стала відомо кількість жертв та постраждалих. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися