У Харкові ворожий снаряд потрапив до притулку: загинули тварини (ФОТО)

У притулку на момент влучення снаряда перебували 293 собаки

Російські окупанти продовжують атакувати Харків і завдавати ударів по житлових кварталах, будинках, навчальних закладах і тепер по притулку для тварин. Про це повідомили на сторінці "Порятунок тварин Харків" у Facebook.

Так, за словами джерела, під час чергового нападу на Харків, снаряд потрапив до притулку для тварин, де на той момент було 293 собаки. В результаті було зруйновано п'ять вольєрів. Один із них знищено повністю, а під його уламками загинуло п'ять собак. Ще шість собак отримали різні травми.

picture

Другий вольєр зруйнований частково, звідти втекло близько 5 собак. На цей момент його вже відремонтовано. Також була пробита стіна між двома одиночними вольєрами та одним загальним. По всій території центру уламки стін, поламані дерева.

picture

"Під час боротьби за щось справжнє завжди стають жертвами невинні істоти. Але Світло завжди перемагає пітьму. Ми продовжуємо працювати", - йдеться у повідомленні.

picture


Читайте також:

• У Харківській області знищили ворожу колону з паливом. Як передає автор відео, знятий на місці події, від окупантів залишилися лише кістки. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові на територію державного авіаційного підприємства впав ворожий літак. Зазначається, що, за попередньою інформацією, жертв та постраждалих немає. У поліції опублікували світлини з місця подій. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• Російські окупанти знищують місто Ізюм. Обстріл триває друга доба. Місцеві жителі не мають змоги залишити укриття та бомбосховища. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися