У Харківській області окупанти продовжують бомбардувати мирне населення (ФОТО)

На даний момент найкритичніша ситуація в місті Ізюм

Ворожі війська продовжують атакувати міста Харківської області та бомбардувати в них об'єкти критичної інфраструктури та житло мирного населення. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.

За словами джерела, за останню добу було зафіксовано кілька влучень до обленерго, де розташовані основні підстанції, а також спроби пошкодження ТЕЦ-5.

picture

У Харкові за добу відбувалися бомбардування, внаслідок чого було пошкоджено житлові будинки, в яких перебували люди. Так, з одного з багатоповерхівок евакуювали 150 людей, а з іншого – 200.

picture

Найкритичніша ситуація залишається у місті Ізюм. За відмову здатися російські окупанти буквально знищують його.

picture

У поліції зазначають, що правоохоронці продовжують працювати під постійними обстрілами та атаками ворога. Серед пріоритетних напрямків – розкриття злочинів та правопорушень, охорона громадського порядку, оперативне реагування на повідомлення про підозрілих осіб, проведення евакуаційних заходів, надання гуманітарної допомоги громадянам, протидію фактам мародерства, фіксацію злочинів російських військових проти українського народу.

picture

Читайте також:

• Харківський губернатор Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та області станом на ранок 9 березня. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Чугуєв зазнав обстрілів з боку ворожих військ. Внаслідок події загинула росіянка, яка проживала в Україні останні десять років. Також є поранені, у тому числі дитина.

Мер Харкова Ігор Терехов провів телефонні переговори з мером Нью-Йорка Еріком Адамсом. Харківський градоначальник розповів своєму колезі про ситуацію, яка зараз відбувається у місті та про те, як зараз доводиться жити харків'янам.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися